etunimi.sukunimi@mobilelift.fi

23.07.2021

Mobile Lift Oy ostaa Janneniska Oy:n henkilönostin- ja nostolava-autojen huoltoliiketoiminnan

placeholder

Mobile Lift Oy ostaa Janneniska Oy:n henkilönostin- ja nostolava-autojen huoltoliiketoiminnan.

Mobile Lift Oy on 22.7.2021 ostanut Janneniska Oy:n huoltoliiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä Janneniskan nostolava-autojen huolto ja tarkastukset siirtyvät Mobile Lift Oy:lle. Kauppa astuu voimaan 16.8.2021, jonka jälkeen Janneniskan tiloissa Tuupakankujalla toiminut huolto siirtyy Upokaskujalle Vantaalle sekä Piilipuunkadulle Raisioon Mobile Lift Oy:n tiloihin.

Jatkossa Janneniska keskittää myös oman kaluston huoltamisen Mobile Liftille.
Yhteistyö Mobile Lift Oy:n kanssa mahdollistaa entistä tehokkaammin nopeat ja laadukkaat huoltopalvelut Janneniskalle.

Janneniska vuokraa ja myy edelleen pakettiauto-alustavissa nostimia Tuupakankujalta käsin. Janneniska Oy:n ja Janneniska Rent Oy:n yhteystiedot säilyvät samoina.

Nyt toteutunut kauppa on osa Mobile Liftin strategista tavoitetta tarjota jatkuvasti kattavampaa palvelukokonaisuutta, joka mahdollistaa entistäkin nopeamman vasteajan asiakkaidemme huoltotarpeisiin, laajemman varaosavaraston, joka edesauttaa koneiden tuottoaikaa sekä laajemman nopean huollon maantieteellisen alueen. Käytössämme on, kuten ennenkin, etähuoltoon ja vianselvitykseen tarvittava teknologia auttamaan asiakkaitamme ongelman sattuessa.
Mobile Lift Oy on henkilönostinten ja nostolava-autojen huoltoihin, korjauksiin, tarkastuksiin ja myyntiin keskittyvä yritys. Toimitilamme sijaitsevat Turun naapurikunnassa Raisiossa sekä Vantaalla, mutta palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2001 asti.

Lisätietoa antaa:

Mobile Lift Oy:
Sami Sirén
0405773235
sami.siren@mobilelift.fi


Janneniska Oy:
Ville Huhtaniemi
0407601855
ville.huhtaniemi@janneniska.com


06.07.2021

Mobile Lift Oy ostaa Bearak Oy:n liiketoiminnan

placeholder

Mobile Lift Oy ostaa Bearak Oy:n liiketoiminnan

 

Mobile Lift Oy vahvistaa asemaansa palveluntarjoajana ostamalla Bearak Oy:n liiketoiminnan. Bearak Oy on tunnettu ammattitaidostaan ja laadustaan henkilönostimien huoltojen, korjausten ja tarkastusten sekä NDT tarkastusten tarjoajana. Kaupan myötä Mobile Lift Oy kykenee palvelemaan asiakkaitaan entistä laajemmalla palvelukokonaisuudella käsittäen henkilönostimien ja nostolava-autojen myynnin, huollot, korjaukset, määräaikaistarkastukset, perusteelliset tarkastukset sekä NDT tarkastukset.

 

Bearak Oy:n pitkäaikainen yrittäjä Jukka Tapaila siirtyy liiketoimintakaupan myötä Mobile Lift Oy:n palvelukseen ja tulee toimimaan Vantaan toimipisteestä käsin.

 

”Kaupan myötä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme vielä aikaisempaakin kattavampaa palvelua. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja laadukas työn jälki ovat aina olleet Mobile Liftin valtteja. On hienoa saada Jukka vahvistamaan osaamistamme entisestään”, toimitusjohtaja Sami Sirén kommentoi.

 

”Siirtyminen Mobile Liftille liiketoimintakaupan myötä on luontainen askel. Bearak Oy:n toiminnassa palvelun laatu on aina ollut tärkeä lähtökohta, aivan samoin kuin Mobile Lift Oy:llä. Olen motivoitunut kehittämään toimintaamme edelleen, jatkossakin laatu edellä”, Jukka Tapaila sanoo. 

 

Jukka Tapailan tavoittaa numerosta 0440880502 ja sähköpostitse jukka.tapaila@mobilelift.fi

 

Mobile Lift Oy on henkilönostinten ja nostolava-autojen huoltoihin, korjauksiin, tarkastuksiin ja myyntiin keskittyvä yritys. Toimitilamme sijaitsevat Turun naapurikunnassa Raisiossa sekä Vantaalla, mutta palvelemme asiakkaitamme kaikkialla Suomessa. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 2001 asti.


01.10.2020

Mobile Lift Oy:n Vantaa yksikkö vahvistuu.

placeholder

Antti Alstes on aloittanut tällä viikolla Mobile Lift Oy:n Vantaan toimipisteen päällikkönä.

Antilla on mittava kokemus nostolava-autojen huoltojen ja korjausten parissa ja hän on tottunut toimimaan haastavissa olosuhteissa. Antille on kertynyt vuosien vankka kokemus erityisesti Bronto Skylift ja Versalift tuotteiden kanssa.  

Antin tehtävänä on vastata Mobile Lift Oy:n Vantaan huolto-, korjaus- ja tarkastustoiminnasta sekä kehittää ja kasvattaa Mobile Lift Oy:n toimintaa pääkaupunkiseudulla.

Antin tavoittaa puhelimitse numerosta 040 484 0860, sähköpostilla antti.alstes@mobilelift.fi tai paikan päällä osoitteessa Upokaskuja 5, Vantaa.

 

Tervetuloa Mobile Liftille Antti!


05.08.2020

GSR 180TJ

placeholder

GSR 180TJ

Uusi kompakti GSR 180TJ valmiina toimitukseen. Kuvan GSR 180TJ on tarkoitettu ja varusteltu sähkölaitoskäyttöön, vaikka käyttökohteita on luonnollisesti muitakin.

GSR 180TJ on nähtävillä ja koeajettavissa Raision toimipisteellämme vielä viikon 33 loppuun ennen kuin luovutetaan asiakkaalle.

Tervetuloa!


21.03.2019

VERTIKAL.NET

placeholder

www.vertikal.net/en/news/story/32577/


16.03.2019

Vantaan toimipiste avattu!

placeholder

Vantaan toimipisteemme on avattu ja ensimmäiset vuositarkastukset ja huollot ovat jo käynnissä.

Uuden toimipisteen ja uuden tiimin avulla pystymme nyt entistä paremmin palvelemaan nykyisiä ja uusia asiakkaita.

Vantaan toimipisteen henkilökunta koostuu alan osaajista, sillä suurimmalla osalla on jo yli 10v kokemus alalta.

 

Tervetuloa!


25.01.2019

Mobile Lift Oy Verkosto 2019 messuilla

placeholder

Kiitos kaikille vierailijoille osastollamme Verkosto 2019 messuilla!


05.10.2017

GSR B200T ensiesittely Maxpo 2017

 

Italialaisvalmisteinen GSR E200T -nostolava-auto on päivittynyt B200T-malliksi.  Alustana uudessa mallissa on Mercedes-Benz Sprinter 311 CDI. Pääosin GSR-nostolava-autojen alustat ovat Mercedes-Benzin valmistamia. Muidenkin merkkien päälle on GSR:n lavoja tietyin varauksin saatavana.

 

 

Hallintalaitteita on helppo käyttää.

 

Nyt ensiesitellyssä B200T:ssä on edeltäjäänsä pidempi akseliväli, joka vakauttaa nostotoimintoja. Lisäksi peränylitys on aikaisempaa lyhyempi. Se taas puolestaan helpottaa auton käsittelyä ahtaissa paikoissa, sekä mahdollistaa ajon kumpuilevallakin alustalla paikkoja särkemättä. Kuljetuskorkeus on 2 990 millimetriä, joten se sujahtaa helposti sisään kolmen metrin ovesta.
Aiempaan malliin verrattuna uudessa B200T-mallissa on kokonaan uutta suunnittelua edustava puomirakenne. Nostolava nousee 20 metrin työskentelykorkeuteen. Korikuormaa voi olla tällöin 250 kiloa. Laitteen uusia ominaisuuksia ovat myös kotiinajotoiminto sekä automaattinen lavan tasaus. Kotiinajossa laite ajaa puomiston kasaan kuljetusasentoon yhdellä napin painalluksella. Samoin yhden napin (eri napin) painalluksella laite tasaa lavan automaattisesti vaakatasoon. Kätevä toiminto esimerkiksi, kun operoidaan paljon hieman kaltevalla alustalla.
Mobile Liftin Sami Sirénin mukaan hallintalaitteet ovat yksinkertaisia ja selkeitä käyttää. Sen johdosta GSR:n laitteet ovatkin suosittuja vuokraamokäytössä, koska niiden toimintojen opastaminen vuokraajille on helppoa. Uuden B200T-nostolava-auton kuljettamiseen riittää B-ajokortti. GSR-nostolava-autot tuo maahan ja jälleenmyy Raisiossa toimiva Mobile Lift Oy.

 


13.06.2017

MAXPO

placeholder


07.04.2017

Lue Artikkelimme Konepörssissä 4/2017

placeholder

Voit lukea koko artikkelin tästä linkistä


07.04.2017

Lue Artikkelimme Konepörssissä 05/2016

placeholder

Koko artikkelin voit lukea tästä linkistä


15.10.2015

GSR B 230 T -laitteen esittely Maxpo messuilla ja artikkeli Konepörssissä

placeholder

http://www.koneporssi.com/uutiset/gsr-b-230-t-sprinter-alustalla/

GSR B 230 T Sprinter-alustalla
Uutinen julkaistu 14.10.2015

Mobile Lift Oy osallistui Maxpo-messuille kahden GSR-nostolava-auton ja yhden Leguan-henkilönostimen kanssa. Ensiesittelyssä oli uusi GSR-henkilönostin tyypiltään B 230 T. Kyseinen henkilönostin oli nyt ensimmäistä kertaa nähtävillä asennettuna Mercedes Benz Sprinterin alustalle. Nostin on suunnattu koko Euroopan markkinoille, mutta erityisesti Saksaan ja Pohjoismaihin.
Nostin ja auto yhdessä painavat alle 3500 kiloa, joten laitetta saa ajaa henkilöautokortilla. GSR B 230 T on suorituskyvyltään erittäin hyvä, työskentelykorkeus on 22,5 metriä ja maksimi sivu-ulottuma jopa 13 metriä. Maksimi korikuorma on merkittävät 250 kg. Kokonaispituutta on 7,5 ja korkeutta kolme metriä. Tuentamahdollisuuksia on neljä ja tuenta onnistuu automaattisesti. Henkilöautokortilla ajettava nostin on erityisen hyvä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla, missä ahtaat porttikongit ja sisäpihat saattavat hankaloittaa korkealla työskentelyä.
Toinen Mobile Lift Oy:n esittelemä GSR-merkkinen nostolava-auto oli jo tutuksi tullut 200 T, joka on jo vuokrakäytössä vakiinnuttanut paikkansa. Nostimen suorahydrauliikkaohjauksen ansiosta sen käyttöä on helppo opettaa, mikä on suureksi eduksi etenkin vuokrakäytössä.
”Sama laite halutaan uudestaan ja uudestaan vuokralle, kun sen käyttö on niin vaivatonta ja laite on myös ollut äärimmäisen toimintavarma”, kertoo Sami Sirén Mobile Lift Oy:ltä.
Messujen aikana 200 T laite oli koekäytössä käytännössä koko ajan ja palaute oli pelkästään positiivista.


17.09.2015

MAXPO MESSUT HYVINKÄÄLLÄ 10-12.9.2015

placeholder

Kiitos kaikille messukävijöille,uusille ja vanhoille asiakkaille.